FAQ

Alta löydät vastauksen useimpiin meiltä kysyttyihin kysymyksiin. Jos et kuitenkaan löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä.

Mikä on El Taco Truck?

Unelma El Taco Truckista syntyi perustajien Nikolan ja Bollen kaipuusta ruokarekoista myytäviin aterioihin. Matkoillamme Meksikoon ja Kaliforniaan ostimme parhaat, yksinkertaisimmat ja herkullisimmat tacomme aina erilaisten ruokarekkojen luukuilta. Tällaista ei löytynyt Ruotsista, kunnes vuonna 2012 päätimme ottaa asiat omiin käsiimme!

Vaaleanpunainen ruokarekka vuodelta 1967, intohimoinen kiinnostus ruokaan ja iso annos taistelutahtoa muodostivat reseptin, jolla El Taco Truck käynnisti vuonna 2012 ruokavallankumouksen Tukholman kaduilla, kaupungin ensimmäisenä ruokarekkana. Vuonna 2020 tuotteemme tulivat kauppoihin koko Ruotsissa ja vuonna 2022 Suomessa.

Mistä tuotteitanne voi ostaa?

Mitä voin syödä, jos minulla on laktoosi-intoleranssi/keliakia/maitoallergia?

Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia, eivätkä ne siis sisällä laktoosia tai maitoproteiinia. Jos et siedä gluteenia, et valitettavasti voi syödä vehnästä valmistettuja tortillojamme, mutta sipsimme ja salsamme ovat gluteenittomia. Lue lisää tuotteistamme ja niiden sisällöistä!

Ovatko kaikki tuotteet vegaanisia?

Kyllä!